Υπηρεσίες

Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και κατασκευάζουμε ποιοτικά yurts που αντέχουν στον χρόνο,
ιδανικά για όλες τις χρήσεις.

Η Yurts Hellas δημιουργήθηκε από την αγάπη μας προς τα yurts και από την επιθυμία μας να κάνουμε γνωστή την ομορφιά τους και την λειτουργικότητά τους στο Ελληνικό κοινό.

Εισάγουμε υλικά από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες κατασκευής yurt της Αμερικής. Όλα τα υλικά μας είναι υψηλών προδιαγραφών, με εγγύηση που φτάνει μέχρι τα 15 χρόνια, και με αυτά κατασκευάζουμε πανέμορφα yurts, ιδανικά για διάφορες χρήσεις.

Βοηθάμε τους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν με τα πιο σωστά κριτήρια, το ιδανικό Yurt (μέγεθος, χρώμα, έξτρα comforts και αξεσουάρ) λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες τους, την τοποθεσία που θα στηθεί και τι ακριβώς χρήση θα εξυπηρετεί το yurt.

Αναλαμβάνουμε επίσης όλες τις περιφερειακές εργασίες που χρειάζεται ο χώρος εξωτερικά αλλά και εσωτερικά ώστε να μπορέσει το yurt να πάρει την τελική του μορφή, καθώς επίσης και την τοποθέτηση και συναρμολόγηση του ίδιου του yurt από ειδικό συνεργείο.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε να χτίσουμε την εξέδρα πάνω στην οποία θα στηθεί το yurt, την δημιουργία βόθρου όπου χρειάζεται, την υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση, την τοποθέτηση ειδών υγιεινής και κουζίνας, καθώς και την όποια εσωτερική διαμόρφωση του χώρου επιθυμεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, όπως την δημιουργία τοίχων, πατώματος, κουφωμάτων και άλλων διακοσμητικών στοιχείων, με υλικά της αρεσκείας του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό yurt για εσάς, έτσι ώστε να εξυπηρετεί και να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας!